• Home
  • Training Leermeester Voor de Horeca

Training Leermeester Voor de Horeca

Training Leermeester Voor de Horeca

 

Van der Valk is een van de marktleiders in de Nederlandse Horeca branche. Omdat wij dat graag zo houden investeert Van der Valk in opleiding en training van medewerkers. Van der Valk heeft in samenwerking met Leermeester.nu een Leermeestertraining ontwikkeld die opleidt tot erkend horeca Leermeester. Naast de lessen op de locaties wordt er gebruikt gemaakt van een prachtig e-learning platform.

Een leerling het vak leren doe je niet zomaar even tussendoor. Naast kennis en ervaring vereist het onder andere geduld en inlevingvermogen. Wij vinden het belangrijk dat jij als professional de kennis en vaardigheden in huis hebt om leerlingen te begeleiden en te vormen tot vakbekwame en gastvrije van der Valk medewerkers. Wil jij die Leermeester zijn die in jullie vestiging leerlingen optimaal kan begeleiden bij het behalen van hun MBO diploma, schrijf je dan in voor deze Leermeestercursus.

De cursus Leermeester wordt gegeven door gekwalificeerde trainers die ook een ruime ervaring hebben in de horeca en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de interne van der Valk BBL opleidingen. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. Gedurende de doorlooptijd van zes weken maak je huiswerkopdrachten en gebruik je een functioneel e-learning platform.

Lesdag 1 van 09:30 – 13:00 uur.

Lesdag 2 van 09:30 – 17:00 uur.

Lesdag 3 van 09:30 – 13:00 uur. (Examen)

Kosten: 720,00 € per deelnemer (prijs vanaf 1 juni 2021)
Prijs is inclusief e-learning platform en examen


Diploma
Je ontvangt het officiële branche diploma “Leermeester”.

Inlichtingen en aanmelden:

Frans Penson (Interne van der Valk opleidingen)
info@vandervalkopleidingen.nl
M: 06 21878905