• Home
  • SVH Sociale Hygiëne

SVH Sociale Hygiëne

SVH Sociale Hygiëne

Van der Valk is dé marktleider in de Nederlandse Horeca branche. Omdat wij dat graag zo willen houden investeert Van der Valk in opleiding en training van haar medewerkers.

 

De verantwoordelijkheid van medewerkers in de horeca is groot. Er wordt geacht dat zij op de juiste manier kunnen omgaan met gasten met een alcohol-, gok- of drugsverslaving. In ieder horecabedrijf waar alcohol geschonken wordt, moet er volgens de Drank- & Horecawet altijd tenminste 1 persoon aanwezig zijn in het bedrijf die in het bezit is van de ‘Verklaring Sociale Hygiëne’.

Met Sociale Hygiëne wordt bedoeld dat mensen op een goede en gezonde manier met elkaar omgaan en rekening houden met elkaars normen en waarden. Doel hiervan is het voorkomen van vervelende en onveilige situaties binnen en buiten het bedrijf.

Cursusonderwerpen
• de horecamarkt, marketing en bedrijfsformules
• zorg voor optimale gastvrijheid
• alcohol, drugs en kansspelen
• sociale vaardigheden
• inrichtingseisen en voorzieningen

Cursus Sociale Hygiëne

Dagcursus (inclusief examen)

Cursusduur

1 dag (inclusief SVH examen)

Aantal lessen en lestijden

1 dag van 09.00 tot 16.00 uur,
aansluitend SVH examen van 16.15 tot 17.15 uur

SVH examen

Je doet het examen aansluitend op de cursus op dezelfde locatie en met je eigen cursusgroep. Je hoeft dus niet naar een andere plaats om het examen te doen. Het SVH examen is schriftelijk, duurt slechts 40 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. SHO meldt je automatisch aan bij SVH examens. Het SVH examengeld is bij de cursuskosten inbegrepen!

Cursusplaatsen en data

De cursus wordt in meerdere plaatsen in Nederland georganiseerd.

Kosten

Voor medewerkers die via Van der Valk Opleiding & Training worden ingeschreven bedraagt de cursusprijs voor de eendaagse cursus Sociale Hygiëne bedraagt € 330,- inclusief SVH examengeld, lesmateriaal. 

Inschrijven

aanmelden via e-mail: info@vandervalkopleidingen.nl