• Home
  • Green Key E-learning

Green Key E-learning

Green Key E-learning: Maatschappelijk Verantwoord Werknemen bij Van der Valk

Van der Valk is een uniek familiebedrijf. Wat in de 19e eeuw begon als een cafeetje aan de Veurseweg in Voorschoten is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende horecabedrijven in Nederland. Dit getuigt van goed ondernemerschap. De familie Van der Valk wil graag blijven doen waar zij al generaties lang erg goed in zijn. Hun gasten verwennen en succesvol ondernemen. En dat liefst tot in lengte van dagen.

Het zoveel mogelijk ontzien van het milieu als gevolg van de bedrijfsactiviteiten is voor Van der Valk daarom een heel belangrijke doelstelling. Om aan deze doelstelling invulling te geven volgt het Van der Valk concern de richtlijnen van “The Green Key”. Een Europees erkend keurmerk van de Stichting Keurmerk voor Milieu Veiligheid en Kwaliteit.

Een hele belangrijke norm van het Green Key keurmerk is het informeren en opleiden van medewerkers. Werknemers medeverantwoordelijk maken voor het uitvoeren van het milieubeleid, en de medewerkers in staat te stellen continue verbetering van de milieuprestaties te realiseren. Het milieu is immers van ons allemaal. Bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden kunnen juist de medewerkers er voor zorgen dat onnodige belasting van milieu wordt voorkomen. Dit bedoelen wij met nou met Maatschappelijk Verantwoord Werknemen!

Als medewerkers deze e-learning cursus doorlopen maken zij kennis met allerlei aspecten van duurzaamheid en wat zij daarin kunnen betekenen. De volgende onderwerpen komen aan bod: Afval, Schoonmaak, Gas, Water en Electra, Voedsel & Drank, Communicatie en Onderhoud. De e-learning module is niet alleen heel erg leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk. Het doorlopen van de module duurt maximaal 3 uur. Als zij beschikken over een internetverbinding kunnen de medewerkers dit overal, en wanneer zij maar willen, doen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de medewerker een door de Stichting KMVK erkend certificaat. Als tenminste 10 medewerkers van een hotel Green Key gecertificeerd zijn behaalt het hotel bij een volgende keuring tevens de Green Key norm 2.3 “bewustwording personeel”.

De Green Key e-learning module “Maatschappelijk Verantwoord Werknemen bij Van der Valk ” kost 75,00 € per deelnemer.

Ga hier verder naar het E-Learning Platform:

Verder Naar E-Learning Platform