Laatste nieuws

Annulering trainingen i.v.m. met corona-crisis

Met oog op de recente ontwikkelingen en de afgekondigde overheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, heeft van der Valk Opleidingen alle lessen en trainingen tot 2 maart 2021 geannuleerd. Dit betekent dat alle lessen en trainingen in deze periode zullen worden verplaatst naar een nieuwe datum. De deelnemers van deze trainingen worden persoonlijk ingelicht via de mail. Een aantal lessen voor de MBO-BBL lesgroepen zullen op afstand worden verzorgd. Leerlingen van onze interne MBO-BBL opleidingen kunnen actuele mededelingen over hun opleiding en examens ook volgen op het NCVB-studenten-portaal. https://deelnemer.ncvbweb.nl/

Wij hopen dat alle lessen en trainingen snel weer gewoon door kunnen gaan. We houden je op de hoogte!

Bij- of omscholing tijdens corona

Beste Van der Valk medewerkers,

De overheid biedt steunmaatregelen aan werkgevers wegens het voortduren van omzetverlies tijdens de coronacrisis. Een van die steunmaatregelen is het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), welke een tegemoetkoming biedt in de loonkosten voor bedrijven die als gevolg van de coronacrisis minder omzet hebben. Veel Van der Valk-vestigingen, ook jouw werkgever, maken gebruik van deze regeling.

Het is nog niet  duidelijk hoe de arbeidsmarkt er na de coronacrisis uit zal zien. Bij Van der Valk hopen wij van harte dat we dan weer snel met jullie allemaal aan de slag kunnen om onze zo kenmerkende kwaliteit en gastvrije dienstverlening te tonen.

In afwachting daarvan bieden wij je graag mogelijkheden om je te laten bij- of omscholen. Ook na de coronacrisis levert goede scholing jou een ruimer perspectief bij het  werken bij Van der Valk. Het draagt natuurlijk ook bij aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor de kansen op de arbeidsmarkt zowel binnen als buiten de horecabranche zullen toenemen.

Op de website www.vandervalkopleidingen.nl vind je een ruim aanbod van  interne opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast willen wij  je ook wijzen op de mogelijkheden die de overheid beschikbaar stelt. Alle werknemers in Nederland kunnen daar gebruik van maken zodat zij zich tijdig kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie, de zogenaamde nieuwe “realiteit”. Via de link:

https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen

kun je kosteloos  advies krijgen en online scholing volgen.

Het is nooit te laat om (bij) te leren!

Bespreek de opleidingsmogelijkheden ook eens met je leidinggevende of met een medewerker van de afdeling P&O. Informatie over bij- of omscholing kun je natuurlijk ook te allen tijden inwinnen bij Van der Valk Opleidingen, via info@vandervalkopleidingen.nl of +31 (0)6-218 78 905.