Laatste nieuws

Gelukkig zijn onze Hotel & Restaurants eindelijk weer helemaal open.
Zo belooft het toch nog een mooie zomer te worden.
Nu nog zorgen dat we voldoende gemotiveerd en vakbekwaam personeel kunnen inzetten.
Met een goed opleidingsperspectief willen wij talentvolle medewerkers aan ons binden.
Van der Valk Opleidingen biedt daar diverse mogelijkheden voor:

1. Interne van der Valk MBO-BBL opleidingen. (niveau 2,3, en 4)
Kok, Zelfstandig Werkend Kok en Leidinggevende Keuken
Gastheer/-vrouw, Zelfstandig Werkend Gastheer/-vrouw, en Leidinggevende Bediening.
Dit betreft bekostigd onderwijs met landelijk erkende MBO diploma’s waarbij de Subsidie Praktijkleren van OCW kan worden toegepast. (max. 2700 € per deelnemer)

2. Versnelde interne van der Valk MBO omscholing (niveau 2,3 en 4) NIEUW
Kok, Zelfstandig Werkend Kok en Leidinggevende Keuken
Zelfstandig Werkend Gastheer/-vrouw en Leidinggevende Bediening.
In negen maanden tijd een erkend MBO Horecadiploma.
Het Corona Steun- en Herstelpakket maakt het nu mogelijk om medewerkers, die een opleiding in een andere branche hebben gevolgd, versneld om te scholen naar een Horeca MBO diploma.
Dit betreft niet bekostigd onderwijs via de derde leerweg met landelijk erkende MBO diploma’s waarbij de subsidie MBO Praktijkleren uit het Steun- en Herstelpakket van SZW kan worden toegepast. (max.2025 € per deelnemer)

3. Een- en meerdaagse vaardigheidstrainingen voor medewerkers en Leidinggevenden.
Gastvrijheid, Leidinggeven, Klachtenbehandeling, Salestraining, etc. etc.

Bij- of omscholing tijdens corona

De overheid biedt steunmaatregelen aan werkgevers wegens het voortduren van omzetverlies tijdens de coronacrisis. Een van die steunmaatregelen is het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), welke een tegemoetkoming biedt in de loonkosten voor bedrijven die als gevolg van de coronacrisis minder omzet hebben. Veel Van der Valk-vestigingen, ook jouw werkgever, hebben gebruik gemaakt van deze regeling.

Het is nog niet  helemaal duidelijk hoe de arbeidsmarkt er na de coronacrisis uit zal zien. Bij Van der Valk zijn wij alweer volop aan de slag om onze zo kenmerkende kwaliteit en gastvrije dienstverlening te tonen.

Van der Valk Opleidingen biedt mogelijkheden om je te laten bij- of omscholen. Een goede scholing levert jou een ruimer perspectief bij het  werken bij Van der Valk. Het draagt natuurlijk ook bij aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor de kansen op de arbeidsmarkt zowel binnen als buiten de horecabranche zullen toenemen.

Op de website www.vandervalkopleidingen.nl vind je een ruim aanbod van  interne opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast willen wij  je ook wijzen op de mogelijkheden die de overheid beschikbaar stelt. Alle werknemers in Nederland kunnen daar gebruik van maken zodat zij zich tijdig kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie, de zogenaamde nieuwe “realiteit”. Via de link:

https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen

kun je kosteloos  advies krijgen en online scholing volgen.

Het is nooit te laat om (bij) te leren!

Bespreek de opleidingsmogelijkheden ook eens met je leidinggevende of met een medewerker van de afdeling P&O. Informatie over bij- of omscholing kun je natuurlijk ook te allen tijden inwinnen bij Van der Valk Opleidingen, via info@vandervalkopleidingen.nl of +31 (0)6-218 78 905.