• Home
  • Bij- of omscholing tijdens corona

Bij- of omscholing tijdens corona

mei 24, 2021 admin 0 Comments

De overheid biedt steunmaatregelen aan werkgevers wegens het voortduren van omzetverlies tijdens de coronacrisis. Een van die steunmaatregelen is het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), welke een tegemoetkoming biedt in de loonkosten voor bedrijven die als gevolg van de coronacrisis minder omzet hebben. Veel Van der Valk-vestigingen, ook jouw werkgever, hebben gebruik gemaakt van deze regeling.

Het is nog niet  helemaal duidelijk hoe de arbeidsmarkt er na de coronacrisis uit zal zien. Bij Van der Valk zijn wij alweer volop aan de slag om onze zo kenmerkende kwaliteit en gastvrije dienstverlening te tonen.

Van der Valk Opleidingen biedt mogelijkheden om je te laten bij- of omscholen. Een goede scholing levert jou een ruimer perspectief bij het  werken bij Van der Valk. Het draagt natuurlijk ook bij aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor de kansen op de arbeidsmarkt zowel binnen als buiten de horecabranche zullen toenemen.

Op de website www.vandervalkopleidingen.nl vind je een ruim aanbod van  interne opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast willen wij  je ook wijzen op de mogelijkheden die de overheid beschikbaar stelt. Alle werknemers in Nederland kunnen daar gebruik van maken zodat zij zich tijdig kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie, de zogenaamde nieuwe “realiteit”. Via de link:

https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen

kun je kosteloos  advies krijgen en online scholing volgen.

leave a comment