HACCP

HACCP ´Voedselveilig werken bij Van der Valk´

 

Van der Valk is een van de marktleiders in de Nederlandse Horeca. Omdat wij dat graag zo houden investeert Van der Valk in opleiding en training van medewerkers.

Jij kunt daar van profiteren! Speciaal voor jou heeft Van der Valk in samenwerking met Learning Onlineeen een E-learningcursus over Voedselveiligheid (HACCP 2016) ontwikkeld.

Ons doel: “Het HACCP certificaat” op de cv van elke Van der Valk  medewerker.

Wat is HACCP?
HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points; een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden als het gaat om voedselveiligheid. De cursus leert je hoe je voedselveilig werken in de dagelijkse praktijk brengt. In jouw baan draait immers alles om eten en drinken.

Certificaat
E-learning wil zeggen dat je de cursus vanachter je eigen pc thuis via internet kunt volgen.
De cursus neemt maximaal drie uur in beslag. Eerst doorloop je de theorie en vervolgens beantwoord je in een toets een aantal vragen. Scoor je voldoende, dan krijg je een certificaat (PDF) wat je kunt uitprinten.
Dit is een officieel document, dat je op je cv kunt zetten.

Wil jij HACCP voor de Horeca snel op je cv?
Vraag  je chef of manager een mail te sturen naar info@vandervalkopleidingen.nl  met daarin jouw naam geboortedatum en e-mailadres.
Je ontvangt dan een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een wachtwoord.

Ga hier verder naar het E-Learning Platform voor nog veel meer informatie over de van der Valk E-learning modules:

Verder Naar E-Learning Platform